Permanent Makeup Basis uddannelse hos Klinik Stine Gulbæk

Ønskeliste Del
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Om kursus

Går du med en drøm om at arbejde med permanent makeup?

Uddannelsen som permanent makeup artist er en proces som kræver konstant udvikling og forbedring af dit håndværk.

PMU-line – Dermatech Groups er et af verdens største brands indenfor permanent makeup samt de førende inden for alt i udstyr.

Start din nye karriere med dette 20-25 dages omfattende permanent makeup kursus, undervist af Master Artist Stine Gulbæk.

Du vil lære alle de nødvendige og grundlæggende færdigheder samt teknikker, der vil gøre dig klar til en karriere inden for permanent makeup.

Du vil blive fulgt nøje undervejs i forløbet, samt efter endt uddannelse. Og vi vil altid stå til rådighed som support.

Du vil få både fagkursus og hygiejnekursus inkluderet i dette kursus, som er lovpligtigt for at lave permanent makeup. Du vil blive en del af et større internationalt netværk hvor man kan sparre med hinanden samt se udenlandske artister og deres arbejde.  

Vores uddannelse er målrettet fra start til slut med dig i tankerne, for at sikre at du vil gå herfra med specialiserede færdigheder, der vil garantere, at du føler dig sikker på at udføre en permanent makeup behandling.

Startkit er ikke en del af kursets pris, da det er individuelt hvilken maskine og farver man vil starte ud med – men det hjælper vi selvfølgelig med inden kursusstart. 

Mød din instruktør Stine Gulbæk som er Master i permanent makeup.

Stines kærlighed til skønhed begyndte i 2014, da hun begyndte sin uddannelse som frisør. I 2015 tog hun desuden uddannelsen i permanent makeup i København.

Med mere end 1000 kunder og utallige timers uddannelse har Stine sluttet sig til PMU-line – Dermatech Groups som uddannelses instruktør!

Student Ratings & Reviews

Ingen har anmeldt dette kursusforløb endnu
Ingen har anmeldt dette kursusforløb endnu