Forskellen på bryn

Hairstrokes/Microblading

Hairstrokes/Microblading er det mest naturlige resultat. Perfekt løsning til kunder med normal eller tør hudtype. Det bedste resultater er dog, når kunden selv har en rimelig jævn fordeling af hår i det naturlige bryn og selv ønsker, at brynet skal se naturligt ud, uden at skulle erstatte en tung bryn-make-up. De har den korteste holdbarhed og kræver, at kunden er indstillet på at holde dem ved lige jævnligt. Book tid til hairstrokes – klik her!

Hybrid Brows eller 3D

Et naturligt resultat, men med en smule mere visuel volumen/tæthed. Bedst egnet til samme hudtyper, som ved hairstrokes/MB. En god løsning, hvis kunden mangler dele af de naturlige bryn, for at bygge en visuel tæthed op omkring den manglende del af brynet. Også ideel til kunder som er vild med hairstrokes, men samtidig ønsker mere volumen, som ved Powder Brows. Book tid til hybrid brows – klik her!

Ombra Brows

Ideel til kunder, som godt kan lide et let pudderagtigt optegnet bryn med en jævn farvelægning, frem for hairstrokes. Et rigtig godt alternativ til et relativt naturligt look – også til kunder som eksempelvis ikke har en god hudtype til Hairstroke. Book tid til ombra brows – klik her!

Powder Brows

Ideel til kunder, som er vant til at tegne deres bryn relativt markant op til dagligt og som ønsker at opnå et lignende look uden nødvendigvis at skulle tegne dem op. Er ligeledes god til fedtede/grove hudtyper, som holder dårligt på farve og dem som ikke ønsker at skulle genopfriske brynene ofte. Book tid til powder brows – klik her!