Microneedling

Microneedling mod ar og rynker

Behandlingen består af små 0,5 mm nåle, der presses gennem overfladehuden for at lave små mikroskopiske huller, der får huden til at regenerer og danne ny kollagen samt øget elastinproduktion. Resultatet opnås naturligt under hudens helingsproces og giver dig en fastere hud. Microneedling er desuden velegnet til ar, ujævn hud samt pigmenteringsproblemer.

Behandlingsomfang:

Anti-aging: reducerer linjer og rynker.
Løs hud: strammer og gendanner elasticitet.
Ar: reducerer synligheden og udseendet af ar fra akne.
Hyperpigmentering: reducerer spor af hyperpigmentering.

Denne behandling bruges til at reducere små rynker, milde strækmærker, ar fra akne samt hyperpigmentering og solpletter. Gentag behandlingen for at opnå det bedste resultat.

Samtidig kan den bruges uden et bedøvelsesmiddel, da behandlingen er semi-smertefri.

Dens unikke egenskaber optimerer både oplevelsen og resultatet, hvilket giver dig en glattere, lysere, sundere og yngre hud.

Efter behandlingen:

Efter din behandling er det nødvendigt at være opmærksom på, ikke at tilføre huden bakterier. Jeg anbefaler derfor, at du holder dig fra træning, sauna eller andre aktiviteter, der kan forårsage svedproduktion. Endvidere er det vigtigt at have en god håndhygiejne, ved berøring i ansigtet det efterfølgende døgn.

Makeup bør ikke anvendes de første 24 timer efter behandling.

Jeg anbefaler oftest en serie af behandlinger med ca. 4-6 ugers mellemrum, af min. 3 omgange, alt efter hvilket problematik der skal behandles for.