Permanent Make-up

Hvad er Permanent Make-up og hvordan udføres det?

Permanent Make-up – Før & efter

Hvad er Permanent Make-up og hvordan udføres det?

Permanent Make-up er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag.
Grundet den overfladiske placering af pigmentet vil det gradvist falme over tid. Man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, såfremt at man ønsker at bevare sin Permanente Make-up.
På selve behandlingsdagen, skal du udfylde og underskrive nogle formularer vedrørende dit helbred og alt, hvad der ellers kan have indflydelse på behandlingen. Her er det afgørende, at du opgiver de korrekte oplysninger til behandleren, af hensyn til sikkerheden ved din behandling.

Inden behandlingen

Inden behandlingen, vil du få påført bedøvelsescreme på det område, du skal behandles. Denne bedøvelse skal sidde på huden i ca. 20-30 min. Herefter vil opmåling og optegning finde sted og du vil blive bedt om at godkende optegningen og give din mening til kende. Såfremt at der er lidt rettelser ift. dine ønsker, vil disse blive foretaget og du vil blive bedt om at godkende igen. Behandlingen påbegyndes først, når du har godkendt formen og du og behandleren er enige om, at det er den rette form til dig, taget din ansigtsform og knoglestruktur i betragtning. Herefter påbegyndes selve proceduren.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil du højst sandsynligt være mere eller mindre hævet og rød i området og farven vil oftest fremstå mørk og markant. Hævelsen fortager i løbet af 1-2 dage ligesom rødmen også forsvinder. Farven vil dog blive yderligere markant i dagene efter, dette skyldes ganske enkelt helingsprocessen og oxidering af farven samt, at der dannes en sårskorpe på området.
Af disse årsager, kan man heller ikke vurdere det endelige resultat på dette tidspunkt og man er således nødsaget til at væbne sig med tålmodighed og undlade at “panikke” over den mørke farve og blot lade helingsprocessen ske i det tempo, som er naturligt. Farven vil typisk falme 20-60% afhængig af behandlingsområdet og hvilken teknik, der er benyttet. Din behandler vil give dig et kvalificeret bud på, hvor meget farven forventes at falme i det enkelte tilfælde.

Efter ca. 4-10 dage

Efter ca. 4-10 dage vil sårskorpen gradvist falde af i små flager og farven kan, på dette tidspunkt, se en smule transparent og lys ud. Nogle tror fejlagtigt, at der ingen farve er tilbage på dette stadie af helingsprocessen. Dette skyldes, som regel at huden er helt ny og derfor en smule lyserød. Huden skal herefter have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtig ligesom når et almindeligt sår heler og skorpen falder af, så er huden også en anden farve (lyserød), indtil huden er helt færdig med at hele.
Ligesom ved almindelige sår, så er det vigtigt, at man ikke piller i det og/eller hiver sårflagerne af, da dette kan resultere i, at man hiver farven med ud og i værste fald kan man være uheldig at danne arvæv.

Den komplette heling af huden er ca. 28-45 dage

Den komplette heling af huden er ca. 28-45 dage afhængig af hudtype, helbred, livsstil og alder og først herefter vil den endelige farve være synlig. Det er samtidig også først her, man kan vurdere, om man har mistet farve, hvor meget farve der er forsvundet og hvorhenne der skal fyldes mere farve på. Immunforsvaret har ikke OCD eller et system, hvor det smider nøjagtigt de samme hairstrokes på hvert enkelt bryn, derfor kan bryn se forskellige ud i ophelingsfasen og derfor skal du til efterbehandling. Hvis du er typen, som bliver blå omkring dine sår eller insektbid, eller har olieret hud, kan du blive blå omkring hvert enkelt lille hairstroke i ophelingen.

Det er af afgørende betydning, at du som kunde, forstår at en behandling med Permanent Make-up ALTID er en proces, som kræver minimum 2 behandlinger. For nogle er det nødvendigt med en 3. behandling. Det er derfor påkrævet, at man får foretaget en efterfølgende behandling 4-6 uger efter den oprindelige behandling.

Permanent Make-up hos Stine Gulbæk udføres ved brug af Nouveau Contour maskiner og andet udstyr fra samme mærke.

Nouveau Contour er et af verdens førende mærker ift. tekniske innovationer og nyskabelser indenfor Permanent Make-up.
Nouveau Contours maskiner er af den højeste kvalitet og vi har både digitale og computerstyrede maskiner, manuelle redskaber, hvilket sikrer en nøjagtighed på brøkdele af en millimeter for at kunne levere de absolut bedste resultater. Computeren kan styre nålens frekvens og nøjagtighed til 0,01 sekunder. I overensstemmelse med de strenge regler i EU, benyttes der naturligvis altid en ny og steril nål, til hver kunde og nålemodulet vil altid blive kasseret og destrueret efter behandlingen.
Du kan derfor være fuldstændig tryg ved, at din behandling med Nouveau Contour, altid foregår professionelt og er helt og aldeles hygiejnisk og sikkert.

Vigtig information inden din behandling:

Når du har booket tid til en behandling, er der nogle vigtige forholdsregler du skal følge, for at sikre, at du responderer bedst muligt på behandlingen.

Du skal undgå følgende 3 dage op til behandling:

  • Indtagelse af blodfortyndende medicin.
  • Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choice etc.).
  • Indtagelse af stærke krydderier.
  • Indtagelse af stærk antibiotika.

    Du skal undgå følgende 24 timer op til behandling:
    • Alkohol.
    • Smertestillende (med undtagelse af Panodil).
Hvad er Permanent Make-up og hvordan udføres det?

Permanent Make-up – Før & efter