Brow Lamination Stylist – Master Class

Af Camilla Nielsen Kategori(er): Bryn
Ønskeliste Del
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Om kursus

Brow Lamination Stylist – Master Class hos Klinik Stine Gulbæk

Står du og vil give dine kunder en lækker luksus brynbehandling og følge med i de nyeste trends i et ellers hurtigt udviklende univers, så er Brow Lamination kurset lige noget for dig!

Behandlingen varer alt fra 30 til 60 minutter afhængig af hvilken erfaring du har og så kan dine kunder nyde behandlingen i op til 8 uger!

Brow lamination omdanner det naturlige bryn til det perfekte løftet bryn ved hjælp af en avanceret teknik som skaber mere fylde, skarphed og flotte velplejet bryn.

Udover at lære brow lamination teknikken, så vil kurset også tilbyde jer alt indenfor Brow styling og mapping, så I sikrer jer at kunden har helt perfekte bryn med klare linjer der følger ansigtets symmetri.

Kurset består af en første del med teori og en sidste del som en praktisk del. Kurset varighed er 1 dag.

På kursusdagen kommer vi ind omkring alt hvad du har brug for at vide for at kan udføre brow lamination, browstyling/mapping og farvevalg.

Fokus for kurset er den praktiske del og vi vil derfor bruge det meste af tiden på de to modeller man selv medbringer på kursusdagen. Her vil der være mulighed for at tage en masse billeder og filme under hele processen.

Når modellerne er færdige, så er kursusdagen forbi og man vil til slut modtage sit certifikat.

Vi sørger for følgende:

  • Alt forplejning til dagen – mad, snacks og drikke
  • Startkit til en værdi af XXX (svarende til ca. 30 behandlinger), så I er parate til at tilbyde Brow Lamination behandlinger fra dag 1
  • Kursusmateriale
  • Udlevering af Certifikat
  • Vi tilbyder fuld support både før, under og efter kurset. Så I hele tiden føler jeg i trygge rammer og kan få den sparring/råd I har brug for. Vi tilstræber os på at svare jer indenfor 24 timer.

Kurset kører med max 4 deltager, således at kvaliteten på undervisningen er i top og fokus er 100% på jer og for at bedst muligt at kunne hjælpe jer undervejs i undervisningen og sikrer at I får det der skal til for at blive dygtige.

Booking af dette sikre dig en plads på kurset d 21 januar 2023.

Send en mail til camilla.nielsen1410@hotmail.com med din kvittering

Student Ratings & Reviews

Ingen har anmeldt dette kursusforløb endnu
Ingen har anmeldt dette kursusforløb endnu