Forretningsbetingelser og datapolitik

Handelsbetingelser hos Klinik Stine Gulbæk

Klinik Stine Gulbæk
Godthåbsvej 75
9230 Svenstrup
CVR nr.: 37057290

Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via stinegulbaek.dk, er ikke en juridisk bindende aftale. Klinik Stine Gulbæk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af leveringssvigt, tekniske problemer eller andre lignende situationer.

Når du har lagt en ordre i webshoppen, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse via mail, hvori det fremgår, hvad du har bestilt. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar via mail ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Aftalen er først bindende, når du har modtaget en mail fra Klinik Stine Gulbæk med information om, at din ordre er pakket og klar til afhentning i klinikken, eller den er på vej til dig med posten. Din faktura sendes herefter via mail og er din kvittering på dit køb hos mig.

Betaling

Klinik Stine Gulbæk modtager online betalinger med Visa, MasterCard, MobilePay eller gavekort. Oplysningerne transmitteres krypteret mellem dig som kunde, Klinik Stine Gulbæk, Nets og/eller MobilePay.

Beløbet vil først blive trukket fra din konto, når varen er pakket og står klar til afhentning i klinikken, eller når den sendes fra min klinik og er på vej til dig.

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail. Ved køb af onlinekurser har du adgang til kurset med det samme, betalingen er gennemført. Du kan logge ind på din profil via menuen øverst på siden direkte efter dit kursuskøb.

Alle angivne priser på stinegulbaek.dk er i danske kroner og inklusiv moms.

Klinik Stine Gulbæk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

Levering

Hos Klinik Stine Gulbæk sender jeg din ordre så hurtigt som muligt, dvs. 1–3 hverdage efter, at jeg har modtaget din bestilling.

Jeg tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til nærmeste Post Nord pakkeboks mod et fragtgebyr på 39 kr.
 • Levering via Post Nord til din hjemmeadresse mod et fragtgebyr på 59 kr.

Du vil desuden kunne afhente din ordre, ganske gratis, i min klinik i åbningstiden.

Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Klinik Stine Gulbæk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Jeg leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

I forbindelse med udsalg eller andre spidsbelastningsperioder, kan der forekomme længere leveringstid.

Gavekort

 • Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen.
 • Er handlen gennemført, kan den ikke annulleres.
 • Efter udløbsdatoen kan gavekortet ikke længere anvendes.
 • Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Fortrydelses- og returret

Køb af onlineprodukter og andre onlinekurser hos Klinik Stine Gulbæk er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Klinik Stine Gulbæk yder jf. købeloven 14 dages fuld returret på ikke-digitale produkter gældende fra den dag, du modtager dine varer.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.
Du har også mulighed for at returnere din pakke personligt i klinikken, hvor samme krav om medbringelse af kvittering er gældende.

Du skal, inden 14 dage fra modtagelsen, give mig besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte mig via mail på kontakt@stinegulbaek.dk. Husk at oplyse dit ordre- og fakturanummer.
I din mail skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at have sendt mig en mail om dette.

Returnering

Returvarer skal sendes til:
Klinik Stine Gulbæk
Godthåbsvej 75
9230 Svenstrup

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, så der ikke opstår skader på varen under fragt. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil jeg modtager den/disse. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb fra stinegulbaek.dk, får du naturligvis det beløb du har indbetalt tilbage.

Jeg kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Når jeg har modtaget varen og godkendt returneringen, vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved elektronisk tilbageførsel kan der gå op til 5 dage, før overførslen er endeligt gennemført. Jeg tilbagebetaler kun til det betalingskort, som køber har købt varerne med.

Bemærk, at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Varer som er undtaget fortrydelsesretten

 • Levering af varer, som er forringet eller forældes hurtigt.
 • Fysiske og digitale gavekort.
 • Onlinekurser

Ombytning af varer

Ønsker du at ombytte en vare, som er købt på stinegulbaek.dk, til en anden variant, foreslår jeg, at du kommer forbi klinikken med den vare, som skal ombyttes. Alternativt kan du sende varen retur og derefter lægge en ny ordre på den ønskede vare.

Udsolgte varer

Jeg tager forbehold for udsolgte varer. Jeg kontakter dig naturligvis hurtigst muligt via mail eller telefon, hvis der skulle opstå problemer omkring din ordre.

Reklamationsret

Når du handler på stinegulbaek.dk har du naturligvis 2 års reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dog kræves der ved alle reklamationer dokumentation for købet (fremvisning af original faktura/kvittering for den pågældende vare).

Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Ved reklamation, fejl og mangler eller en udebleven vare, bedes du kontakte mig hurtigst muligt på:

Tlf: 60 75 73 60
Mail: kontakt@stinegulbaek.dk

Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte mig via email på kontakt@stinegulbaek.dk. Medsend gerne et billede af produktfejlen sammen med en detaljeret beskrivelse af fejlen.

Rettigheder

Dette kursusmateriale tilhører Klinik Stine Gulbæk og må hverken helt eller delvist gengives, kopieres, sælges, udlånes, give det købte væk eller på anden måde anvendes uden skriftlig samtykke fra Klinik Stine Gulbæk.

Kunde- & Privatlivspolitik

Alle informationer og fortrolige oplysninger opgivet til Klinik Stine Gulbæk opbevares sikkert og er kun tilgængelige for mit betroede personale.

Ingen personlige oplysninger, der registreres, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand.

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan købe varer på stinegulbaek.dk, har jeg brug for følgende oplysninger:

 • Fornavn
 • Efternavn
 • Adresse
 • Postnummer
 • By
 • Telefonnummer
 • Mailadresse

Alle personoplysninger, der afgives ved bestilling, uanset betalingsform, (navn, adresse, mail mv.), krypteres ikke, men bruges internt, så jeg kan sende dig din ordre.

Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@stinegulbaek.dk.

Oplysningerne opbevares efter bogføringsloven i en 5-årig periode og slettes herefter.

Klinik Stine Gulbæk bruger kryptering med SSL protokol.