O&M – OriginalMineral™

O&M – OriginalMineral er professionel hårpleje, uden overflødige skrappe kemikalier. De skrappe kemikalier er i stedet erstattet med særlige australske ingredienser, naturekstrakter og aktive mineraler.

Når du køber O&M – OriginalMineral™ kan du altid forvente:

  • UV-beskyttelse, som er specielt udviklet til at beskytte dit hår mod at falme.
  • at produktet ikke indeholder ftalater, som lægger sig om håret og tilfører det duft. Bruges også til at give ekstra hold i eksempelvis gel-produkter. Kontakt med ftalater kan påvirke fosterets udvikling under en graviditet. Ftalater rammer især kønsudviklingen og kan påvirke evnen til at få børn.
  • at produktet ikke indeholder sulfater, som bruges til at rengøre håret og fjerne naturligt fedt, så håret føles tørt og får et rent, ikke-fedtet udseende. Fjerner hudprotein og virker generende på personer med kontaktdermatitis.
  • at produktet ikke indeholder parabener, som har en svampehæmmende og antibakteriel egenskab, som holder produktet friskt og forlænger dets levetid. Et almindeligt anvendt kemikalie, som kan forårsage hudirritation og kontaktdermatitis.
  • at produktet ikke indeholder propylenglycol, som bruges til at binde mange hårplejeprodukter sammen og bevare fugtindholdet ikke blot i håret, men også i emballagen. Propylenglycol mistænkes for at kunne give hovedpine, rygsmerter og nyreproblemer.
  • at produktet ikke indeholder M.I.T., står for Metylisotiazolinon og forebygger bakteriedannelse. M.I.T. i hårprodukter, som bruges helt tæt ved hovedbunden, ødelægger hudens celler og kan give kløende, skællende og øm hovedbund.
  • at produktet ikke indeholder Triclosan, som er et andet kemikalie, der bruges til at dræbe bakterier i håret. Under fremstillingen af triclosan kan der også dannes det kraftige hormonpræparat dioxin, som kan have langsigtede sundhedsskadelige effekter.
  • at O&M – OriginalMineral ikke indeholder Natriumklorid, som fjerner fugt, elasticitet og keratin fra håret og bør ikke bruges sammen med kreatinholdige midler.

Vælg altid den, som er rigtig for dig!

O&M – OriginalMinerals shampooprodukterne har en særlig farvet hætte, så du let kan vælge den rigtige.

Alle conditionere deler den samme farve.

• Original Detox

FOR THE ULTIMATE CLEANSE

Original Detox Shampoo til effektivt fjernelse af restprodukter. Stylingprodukter, klor og naturlige fedtdannelse kan gøre håret kedeligt. Ingrediensen, Australsk Rover Mint, renser i dybden uden at fjerne vigtige olier, mens pebermynte giver en frisk og kølende effekt.


• Hydrate & Conquer

FOR ULTIMATE HYDRATION

Hydrate & Conquer Shampoo giver dig et dagligt fugttilskud. Kærlig og effektivt pleje til tørt, beskadige eller farvet hår med næringsrig Tasmansk Tang, hvor et højt indhold af A-B-C og E-vitamin og 13 aminosyrer giver fornyet glans og styrke til træt eller stresset hår.


• Maintain The Mane

A DAILY RITUAL

Maintain The Mane Shampoo bevarer hårets skønhed og glans. Denne milde, fugtgivende shampoo til dagligt vask af farvet hår, rengør i dybden og plejer og styrker håret med ekstrakt af Banskia-Blomst, som har et højt indhold af antioxidanter og aminosyrer.


• Conquer Blonde

FOR BANISHING THE BRASS

Conquer Blonde Silver Shampoo hjælper dig med at fjerne kedelige gullige toner. Selv det fineste blonde hår kan med tiden blive gulligt og trist. Bevar hårets farve (også naturlige grå nuancer) med denne særlige sammensætning, som fremhæver kølige toner og bevarer farven.


• Fine Intellect

FOR BUILDING VOLUME

Brug O&Ms Fine Intellect Volumen Shampoo og genvind kontrollen. Giv fint og levende hår ekstra fylde med genopbyggende og pleje Jojobaekstrakt. Lilly Billy tilfører fint slapt hår volumen og fasthed helt ned i hårrødderne.