Hyaluron Pen of Denmark

Hyaluron Pen of Denmark

Hvordan virker Hyaluron Pen of Denmark?

Med den nye Hyaluron Pen of Denmark, kan dette nu udføres med trykluft uden at penetrere huden. Derved kan behandlingen udføres af kosmetologer, kosmetikere og andre behandlere med forstand på læbens anatomi og effekten af hyaluron fillers.

Hyaluron Pen of Denmark har indbygget et trykkammer, som pumpes op med et håndtag. Blot et enkelt tryk med håndtaget gør, at den er i stand til at sende filler eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund. Filler eller serum presses derved gennem huden og ned i dermis. Faktisk på en mere effektiv måde, end med kanyle. Kanylen placerer dråber af filler på mange små steder og skal masseres ud i et større område.

Med Hyaluron Pennen spredes filleren mere ud i dermis laget og leverer et mere jævnt resultat.

Hvor lang tid holder en filler?

En filler til læber er en ikke-permanent filler med hyaluronsyre, som naturligt findes i vores hud og som forsvinder over tid. Der kan være forskel på de forskellige mærkers holdbarhed, men også på kundens hudstruktur og alder. Derfor kan der ikke gives en eksakt tid, eller garanti, for holdbarheden. Hvis kunden ønsker en kontant synlig læbeform, siger en tommelfingerregel, at der skal gå ca. 4-6 måneder mellem hver behandling.

Kan man anvende Hyaluron Pen til andet en læber?

Jeg anbefaler brug af Hyaluron Pen of Denmark til behandling af bl.a. nasallinjen fra næsen til mundvigen. Men her benyttes Revaneesse Ultra, som er hårdere end Revanesse Kiss.

Book din tid til Hyaluron Pen filler her!